نحوه‌ی ارسال درخواست اخذ مجوز تحصیل در کانادا

مراحل قبل از ارسال درخواست اخذ مجوز تحصیل در کانادا

 

پیش از ارسال درخواست اخذ مجوز تحصیل در کانادا شما به دو چیز نیاز دارید:

یک نامه‌ی پذیرش از یکی از موسسات آموزشی تعیین‌شده (DLI)

پاسپورت یا مدارک سفر معتبر

( کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک مورد نیاز اخذ مجوز تحصیل در کانادا  

http://www.cic.gc.ca/english/study/study-how-documents.asp )


شما همچنین:

باید اثبات کنید که پول کافی برای موارد زیر دارید:

o پرداخت شهریه

o پرداخت هزینه‌های زندگی خود و یا هریک از اعضای خانواده‌تان که همراه شما به کانادا آمده‌است و

o پرداخت هزینه‌ی سفر برگشت خود و یا هریک از اعضای خانواده‌تان که همراه شما به کانادا آمده‌است.

باید اثبات کنید که یک شهروند تابع قانون بوده، دارای هیچ‌گونه سو‌ءپیشینه نبوده و خطری برای امنیت کانادا محسوب نمی‌شوید.

باید اثبات کنید که در سلامت کامل هستید. ممکن است از شما خواسته شود که یک آزمایش پزشکی کامل انجام دهید.

و در نهایت باید مامور بخش مهاجرت کانادا را متقاعد کنید که در پایان دوره‌ی تحصیلی خود کانادا را ترک خواهید کرد.

توجه کنید که اگر موسسه‌ی آموزشی شما از شما درخواست کرد که قبل‌از شروع دوره‌ی تحصیلی اصلی خود، برخی از دوره‌های پیش نیاز را بگذرانید ( که به آن پذیرش مشروط گفته می‌شود)، مجوز تحصیل تنها برای مدت‌زمان دوره‌های پیش نیاز صادر می‌شود. شما پس از قبولی در دوره‌های پیش‌نیاز می‌توانید در داخل کانادا برای تمدید مجوز تحصیل در کانادا خود اقدام کنید.

نحوه‌ی ارسال درخواست تحصیل در کانادا

در حالت کلی شما باید پیش از ورود به کانادا برای اخذ مجوز تحصیل در کانادا اقدام نمایید اما بعضی از افراد می‌توانند از کانادا نسبت به اخذ آن اقدام کنند.

  • اخذ مجوز تحصیل از داخل کانادا

افرادی که دارای  شرایط زیر هستند می‌توانند از داخل کانادا برای تمدید مجوز تحصیل خود اقدام نمایند:

  • افراد زیر سن قانونی که در مدارس ابتدایی یا متوسطه مشغول به تحصیل هستند.
  • دانشجویان تبادلی (exchange students) و دانشجویان مهمان

 ( معنی این دو در http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/glossary.asp#visiting_exchange_student )

  • دانشجویانی که یک دوره‌ی آموزشی کوتاه را که پیش‌نیاز و شرط پذیرش در یکی از موسسات آموزشی DLI است به پایان رسانده‌اند.
  • افرادی که خود یا اعضای خانواده‌ی آن‌ها دارای اجازه‌ی اقامت موقت (TRP) با حداقل ۶ ماه اعتبار هستند.
  • زن یا شوهر قانونی یا عرفی (و اعضای خانواده‌ی آن‌ها) که از طریق اسپانسرشیپ به کانادا مهاجرت کرده‌اند و در حال حاضر در کانادا هستند و برای اخذ اقامت دائم اقدام کرده‌اند.
  • افرادی که مجوز تحصیل آن‌ها قبل از ورود به کانادا از طریق یکی از دفاتر صدور ویزا صادر شده و قصد ادامه‌ی تحصیل در کانادا را دارند.
  • اعضای خانواده‌‌های
  • ورزشکاران حرفه‌ای مشغول به کار در تیم‌های کانادایی
  • نمایندگان رسانه‌ها
  • روحانیون کلیسا
  • پرسنل نظامی واگذارشده به کانادا
  • کارمندان خصوصی نمایندگی‌های خارجی در کانادا و یا اعضای خانواده‌ی آن‌ها که که کاملا به رسمیت شناخته می‌شوند.
  • افراد خارجی یا اعضای خانواده‌ی آن‌ها که دارای مجوز کار یا تحصیل معتبر بوده و قصد ادمه تحصیل در کانادا را دارند.

به یاد داشته باشید که در صورت اتمام اعتبار پاسپورت، نمی‌توانید در کانادا بمانید و اگر پس از ورود به کانادا پاسپورت خود را تعویض کرده‌اید،  به هنگام درخواست اخذ مجوز تحصیل در کانادا باید کپی پاسپورت جدید و نیز کپی صفحات استمپ‌‌شده پاسپورت قبلی خود را نیز ارائه دهید.

( کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با تغییر شرایط یا تمدید اقامت به عنوان یک دانشجو در آدرس http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/extend-student.asp )

مهاجرت کانادا , آیلتس , کانادا , اخذ پذیرش

اخذ مجوز تحصیل در خارج از کانادا

در شرایط زیر افراد می توانند نسبت به اخذ مجوز تحصیل در کانادا اقدام نمایند:

  • افرادی که در کانادا هستند اما به هیچ‌یک از گروه‌های ذکرشده در قسمت فوق تعلق ندارند. این افراد باید از طریق ارسال ایمیل و یا از طریق حضوری در مرکز اخذ ویزا در لس‌آنجلس (Visa Application Centre)، نسبت به اخذ مجوز تحصیل اقدام نمایند.
  • افرادی که خارج از کانادا هستند می‌توانند برای اخذ مجوز تحصیل، به صورت آنلاین و یا از طریق نامه از کشوری که به صورت قانونی در آن حضور دارند، اقدام نمایند.

توجه فرمایید که اگر شما به ویزا یا تاییدیه‌ی الکترونیکی سفر (eTA) نیاز داشته باشید، به صورت خودکار همزمان با مجوز تحصیل صادر خواهد شد و نیازی به درخواست یا هزینه‌ی جداگانه نمی‌باشد.

( در این قسمت توضیحات مربوط به درخواست اینترنتی و درخواست حضوری ارائه شده‌است که نیازی به ترجمه ندارد.)

سایر اطلاعات و مدارک مورد نیاز

پس از اخذ پذیرش، ممکن است مدارک یا اطلاعات زیر از شما خواسته شود:

  • اطلاعات پزشکی

در بیشتر موارد افراد باید آزمایش‌های پزشکی را انجام دهند. مامور صدور ویزا در صورت لزوم شما را راهنمایی خواهد کرد. این آزمایش‌ها ممکن است بیش ۳ ماه، مدت زمان بررسی درخواست شما را از افزایش دهد.

( اطلاعات بیشتر درباره‌ی آزمایش پزشکی در آدرس http://www.cic.gc.ca/english/information/medical/index.asp )

  • اطلاعات امنیتی

اگر قصد تحصیل در کانادا را دارید، ممکن است مستلزم ارائه‌ی گواهی پلیس ( گواهی عدم سوء پیشینه) باشید. این گواهی شامل کسانی که همراه شما به کانادا می‌آیند و دارای سن ۱۸ سال یا بالاتر می‌باشند نیز می‌شود.

( اطلاعات بیشتر در آدرس http://www.cic.gc.ca/english/information/security/index.asp )

مدت زمان بررسی درخواست

این که پروسه‌ی بررسی درخواست تحصیل در کانادا ی  شما چه مدت طول می‌کشد به این موضوع بستگی دارد که شما از کدام کشور اقدام به اخذ مجوز تحصیل در کانادا می‌کنید.

( اطلاعات بیشتر در http://www.cic.gc.ca/english/information/times/index.asp )