کالج آریام

کارهایی که باید پس از ارسال درخواست مجوز تحصیل در کانادا انجام دهید.

  • وضعیت درخواست خود را بررسی کنید.

همان‌طور که قبلا به آن اشاره شد، زمان بررسی درخواست شما به این موضوع بستگی دارد که شما از کدام کشور اقدام به اخذ مجوز تحصیل می‌کنید.

‌اداره‌ی ویزا مدارک شما را مورد بررسی قرار می‌دهد تا اطمینان حاصل کند که شما فرم‌ها را به درستی تکمیل کرده و تمام مدارک مورد نیاز را ضمیمه‌ کرده‌اید. اگر مدارک درخواست شما ناقص باشد، ممکن است درخواست شما رد شود و اگر مدارک شما کامل باشد اداره‌ی ویزا آن‌ها را بررسی کرده و در صورت نیاز برای شما وقت مصاحبه تعیین کرده و زمان و مکان آن را به شما اعلام می‌نماید.

  • به‌روز کردن اطلاعات درخواست

چنانچه آدرس، شماره تلفن و یا دیگر اطلاعات تماس شما پس از انجام درخواست تغییر یابد، باید اداره‌ی ویزا را مطلع سازید.

  • اگر درخواست شما پذیرفته شود

مدارک زیر برای شما ارسال خواهد شد:

  • معرفی نامه که در در زمان ورود به کانادا باید آن را به مامور مهاجرت نشان دهید. معرفی‌نامه، مجوز تحصیل شما نیست.
  • تاییدیه‌ی الکترونیکی سفر (eTA) یا ویزای توریستی (ویزای اقامت موقت) برای ورود به کانادا.
  • اگر شما متعلق به کشوری هستید که باید دارای eTA باشید، معرفی‌نامه‌ی شما شامل اطلاعات eTA نیز خواهد بود. همچنین تاییدیه‌ی الکترونیکی شما به پاسپورت شما نیز مرتبط است. توجه داشته باشید که پاسپورتی که با آن سفر خواهید کرد باید با پاسپورتی که با آن نسبت به اخذ مجوز تحصیل اقدام کرده‌اید یکسان باشد. همچنین اعتبار eTA شما به مدت ۵ سال یا به اندازه‌ی اعتبار پاسپورت شما خواهد بود. اعتبار هرکدام که زودتر تمام شود اعتبار eTA به پایان می‌رسد.
  • در صورتی‌که شما متعلق به کشوری هستید که به ویزای توریستی نیاز دارید، ویزای شما در پاسپورت شما خواهد بود و شما پیش از اتمام اعتبار آن باید وارد کانادا شوید. همچنین در ویزای شما قید می‌شود که شما می‌توانید تنها یک بار و یا چند بار وارد کانادا شوید ( ویزای یکبار ورود و چندبار ورود).
  • اگر درخواست شما رد شود

در صورتیکه درخواست اخذ مجوز تحصیل شما رد شود، دلایل پذیرفته نشدن شما از طریق یک نامه به شما اعلام خواهد شد. ‌دلایل پذیرفته نشدن درخواست شما می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • شما مدارک و شواهد کافی در رابطه با اثبات داشتن پول کافی که در حین تحصیل شما را حمایت خواهد کرد، ارائه نداده‌اید.
  • آزمایشات پزشکی مورد نیاز را انجام نداده‌اید.
  • شما نتوانسته‌اید مامور اداره‌ی ویزا را متقاعد کنید که هدف اصلی شما در کانادا تحصیل است.
  • شما نتوانسته‌اید مامور اداره‌ی ویزا را متقاعد کنید که پس از پایان دوره‌ی تحصیلی کانادا را ترک خواهید کرد.

در نهایت اگر در رابطه با دلایل رد شدن خود سوالی دارید، می‌توانید با اداره‌ی ویزا تماس حاصل فرمایید.

  • منتظر اعلام نتیجه‌ی درخواست خود باشید.

ممکن است هنگامیکه شما در کانادا در انتظار مشخص شدن وضعیت تمدید مجوز تحصیل خود هستید، اعتبار آن به پایان برسد. در این صورت شما هنوز دارای وضعیت اقامت موقت (دانشجویی) هستید که به این وضعیت، وضعیت ضمنی گفته می‌شود  و تا زمانی ادامه دارد که درباره‌ی درخواست شما تصمیمی اتخاذ شود. شما در این مدت مجاز هستید که به تحصیل خود ادامه دهید.

هنگامی‌که پا به خاک کانادا می‌گذارید.

  • ارائه‌ی مدارک

در ابتدای ورود خود به کانادا باید مدارک زیر را به ماموران ارائه دهید.

  • پاسپورت یا مدرک سفر معتبر
  • نامه‌ی پذیرش ارسال شده توسط اداره‌ی ویزا که نشان‌دهنده‌ی این است که اداره‌ی ویزا مجوز تحصیل شما را مورد تایید قرار داده‌است. ( این نامه شامل شماره‌ی مرجع مجوز شماست که توسط آن، مجوز تحصیل شما صادر خواهد شد.)
  • کپی نامه‌ی پذیرشی که موسسه‌ی آموزشی برای شما ارسال کرده‌‌است.
  • مدارک و شواهد مورد نیاز در رابطه با داشتن پول کافی که شما را در طی اقامت در کانادا حمایت خواهد کرد.
  • نامه‌های مرجع یا هرگونه اسناد و مدارک دیگری که اداره‌ی ویزایی که شما در آنجا در خواست داده‌اید از شما خواسته‌است‌ که به همراه داشته باشید و یکی از مدارک زیر:
  • یک تاییدیه‌ی الکترونیکی سفر معتبر(eTA) که به پاسپورتی که برای اخذ مجوز تحصیل از آن استفاده کرده‌اید ضمیمه خواهد شد یا
  • یک ویزای اقامت موقت معتبر

افراد زیر ۱۸ سال باید کارت شناسایی خود را به همراه داشته باشند. مدارک مورد نیازی که باید ارائه دهند بستگی به این موضوع دارد که این افراد تنها یا به همراه فرد دیگری در حال سفر به کانادا هستند. اطلاعات بیشتر در آدرس http://www.cic.gc.ca/english/visit/minors.asp .

توجه داشته باشید که تمامی این مدارک را به همراه مدارک ارزشمند مانند چک‌های مسافرتی را همراه خود نگه دارید و از قرار دادن آن‌ها در بارهایی که باید تحویل باربری داده شوند بپرهیزید.

چنانچه هریک از مدارک ذکرشده را به همراه نداشته باشید و یا هریک از اطلاعات موجود در نامه‌های مرجع و نامه‌های درخواست شما نادرست باشد، ممکن است از ورود شما به کانادا جلوگیری شود.

افسر مورد نظر،  پاسپورت شما را مهر کرده و به شما خواهد گفت که چه مدت می‌توانید در کانادا بمانید. این مدت زمان معمولا ۶ ماه است. در برخی موارد ممکن است این مدت زمان را افزایش یا کاهش دهند تا دوره‌ی تحصیلی شما را پوشش دهد. اگر درباره‌ی هریک از این موارد مطمئن نیستید، می‌توانید از افسرها سوال کنید.

اگر در هنگام ورود شما به کانادا مشکلی وجود نداشته باشد، شما می‌توانید وارد کانادا شوید و مجوز تحصیل شما نیز صادر خواهد شد. پس از دریافت مجوز تحصیل، آن را بررسی کنید تا از درست بودن اطلاعات شخصی و از تاریخ اعتبار آن اطمینان حاصل کنید. توجه داشته باشید که در تاریخ پایان اعتبار مجوز تحصیل، باید کانادا را ترک نمایید.

سفر به خارج از کانادا در مدت‌زمان انتظار

شما در طول مدت انتظار برای مشخص شدن وضعیت مجوز تحصیل می‌توانید کانادا را ترک کرده و بازگردید. به یاد داشته باشید که داشتن مجوز تحصیل به معنای داشتن ویزا نیست و شما برای سفر به یک ویزا یا تاییدیه‌ی الکترونیکی سفر (eTA) معتبر نیاز دارید ( مگر اینکه شما به آمریکا، St.Pierre یا Miquelon سفر کنید).

هنگامیکه به کانادا بازمی‌گردید، دارای یکی از شرایط زیر خواهید بود:

  • اگر مجوز تحصیل شما هنوز دارای اعتبار است، شما به عنوان یک دانشجو به کانادا بازمی‌‌گردید.
  • اگر وضعیت مجوز تحصیل شما هنوز در حال بررسی است، شما به عنوان یک توریست وارد کانادا خواهید شد.

            توجه داشته باشید که در این مورد تا زمانیکه مجوز تحصیل شما صادر نشود، شما مجاز به تحصیل نیستید. ممکن است افسر مرزی درباره‌ی اینکه آیا پول کافی برای حمایت خود در کانادا دارید یا نه، شواهد و مدارک مورد نیاز را از شما درخواست کند.

  • اگر در طی مدتی که شما در کانادا حضور ندارید، مجوز تحصیل شما تمدید شود، شما به عنوان یک دانشجو به کانادا بازمی‌گردید.
  • اگر شما تبعه‌ی آمریکا و یا دارای مقیم دائم آمریکا یا Greenland یا Pierre یا Miquelon هستید، ممکن است از شما خواسته شود که برای اخذ مجوز تحصیل جدید اقدام نمایید.
  • و یا امکان دارد که به شما اجازه‌ی ورود به کانادا داده نشود.
  • اعلام وجه نقد یا اسناد پولی

اگر شما در هنگام ورود به کانادا بیش از ۱۰ هزار دلار کانادایی به همراه دارید، باید افسر گمرک را مطلع سازید. اگر این کار را انجام ندهید، ممکن است جریمه شوید و پول شما نیز مصادره شود. این پول می‌تواند به صورت‌های زیر همراه شما باشد:

  • پول نقد
  • اسناد متعلق به شما ( مانند ‌اوراق قرضه، سهام، اوراق قرضه‌ی خزانه)
  • چک، چک مسافرتی، برات بانکی
  • درک کامل شرایط ذکر شده در مجوز تحصیل

شما  به عنوان یک دانشجوی خارجی که دارای مجوز تحصیل هستید، باید همواره موارد زیر را به یاد داشته و رعایت کنید:

  • همواره در یک موسسه‌ی آموزشی تعیین‌شده (DLI) ثبت نام کنید.
  • برای اتمام دوره‌ی تحصیلی خود تلاش کنید.
  • موارد قیدشده در مجوز تحصیل خود را رعایت کنید.
  • اگر دیگر واجد شرایط لازم نیستید، درس‌خواندن خود را متوقف کنید.
  • زمانیکه اعتبار مجوز شما به پایان می‌رسد، کانادا را ترک نمایید.

با توجه به درخواست شما، موارد زیر ممکن است در مجوز تحصیل شما قید شود:

  • مقاطع تحصیلی که شما می‌توانید در آن‌ها مشغول به تحصیل شوید.
  • اجازه‌ی کار در کانادا
  • گزارش اقدامات پزشکی
  • اجازه‌ی سفر در کانادا و
  • تاریخ اتمام تحصیل

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با  تغییر موسسه‌ی آموزشی یا دوره‌ی تحصیلی به بخش‌های مربوطه مراجعه نمایید.

توجه کنید که پیروی نکردن از شرایط و قوانین قیدشده در مجوز تحصیل شما جرم محسوب می‌شود.

اگر شما هریک از هریک از این قوانین پیروی نکنید، وضعیت اقامت موقت و تمام مجوزهای خود را از دست خواهید داد.

مجوز تحصیل خود را به دقت بخوانید زیرا تمام شرایط و ضوابط مورد نیاز تحصیل در کانادا در آن قید می‌شود. اگر شما یکی از این شرایط، و یا یکی از شرایط موجود در eTA و ویزای خود را نداشته باشید، از شما خواسته می‌شود که کانادا را ترک نمایید.

اغلب افرادی که باید کانادا را ترک نمایند، برای بررسی مجدد وضعیت خود دارای حق رسیدگی در دادگاه می‌باشند.

  • شرایط ترک کانادا و بازگشت به کانادا

چنانچه شما کانادا را ترک کرده و قصد بازگشت به کانادا را دارید باید دارای مدارک زیر باشید:

  • پاسپورت یا مدرک سفر معتبر
  • مجوز تحصیل (در صورت بازگشت برای تحصیل) و یا یکی از مدارک زیر:
  • تاییدیه‌ی الکترونیکی سفر (eTA) ( در صورتیکه متعلق به کشوری هستید که باید eTA داشته باشید.)
  • ویزای توریستی ( اگر متعلق به کشوری هستید که باید ویزا داشته باشید). درصورتیکه شما از سفر به آمریکا، Pierre یا Miquelon باشند مستقیما به کانادا بازگردید، نیازی به ویزا نخواهید داشت.

توجه داشته باشید که مجوز تحصیل شما با ویزا تفاوت دارد.

  • بیمه‌ی درمانی

دولت کانادا هزینه‌‌های درمانی دانشجویان خارجی را پرداخت نمی‌کند.

پوشش خدمات درمانی برای دانشجویان خارجی در مناطق مختلف کانادا متفاوت است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه باید با موسسه‌ی آموزشی مورد نظر خود تماس حاصل فرمایید.

پیشنهاد ویژه

تعیین سطح و مشاوره رایگان

 برای اطلاع دقیق از سطح زبان خود ضمن شرکت در آزمون  تعیین سطح رایگان و یا آزمون ماک آیلتس با تکمیل اطلاعات زیر منتظر تماس کارشناسان ما باشید

ما هم از هرزنامه و مزاحمت بیزاریم پس مطمئن باشید اطلاعات شما پیش ما محفوظ می‌ماند