تحصیل در کانادا

تحصیل در کانادا

موضوعاتی که در این بخش به آن‌ها می‌پردازیم این است که، چه کسانی واجد شرایط درخواست تحصیل در کانادا هستند و چگونه می‌توانند درخواست خود را ارسال کنند. روند بررسی درخواست چقدر طول می‌کشد و وقتی متقاضیان تحصیل در کانادا به کانادا می‌روند باید انتظار چه چیزهایی را داشته باشند.

آیا شما واجد شرایط تحصیل در کانادا هستید؟

اغلب خارجیان برای تحصیل در کانادا به مجوز تحصیل نیاز دارند. شما باید پیش از سفر خود به کانادا برای اخذ پذیرش اقدام کرده و از تکمیل بودن اسناد و مدارک مورد نیاز اطمینان حاصل فرمایید. 

مجوز تحصیل (study permit) چیست؟

مجوز تحصیل مدرکی است که برای خارجیان صادر می‌شود تا در موسسات آموزشی تعیین شده (DLI) در کانادا به تحصیل بپردازند.

هنگامیکه شما در متقاضی تحصیل در کانادا هستید باید به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • همواره در یک موسسه‌ی آموزشی تعیین‌شده ثبت نام کنید.
  • برای اتمام برنامه‌ی تحصیلی خود تلاش کنید.
  • تمام شرایط ذکر شده در مجوز تحصیل خود را رعایت کنید.
  • اگر دیگر شرایط لازم مجوز را ندارید به تحصیل خود ادامه ندهید و
  • اگر مدت مجوز شما به پایان رسیده است کانادا را ترک کنید.

بسته به وضعیت شما، ممکن است که موارد زیر در مجوز تحصیل شما ذکر شود:

  • سطح تحصیلات مجاز برای شما
  • اجازه‌ی کار در کانادا
  • اجازه‌ی سفر در کانادا
  • تاریخ اتمام تحصیل شما

توجه داشته باشید که مجوز تحصیل با ویزا تفاوت دارد. ممکن است شما به یک ویزای تحصیلی موقت یا یک تاییدیه‌ی الکترونیکی سفر (ETA) نیز نیاز داشته باشید که در این صورت به عنوان بخشی از درخواست مجوز تحصیل در کانادا ی  شما صادر می‌شود.