[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
همانطور که میدانید آزمون آیلتس در اکثر کشورها توسط اگزمینرها (آزمون گیرندگان) و به صورت کتبی برگزار میشود و شرکت کنندگان در این آزمون درقسمت شفاهی آزمون بهصورت مستقیم پاسخ را به اگزمینر میدهند.
به گزارش وبسایت رسمی IELTS : “آزمون آیلتس مشهور ترین آزمون انگلیسی برای تحصیلات تکمیلی و مهاجرت است که همیشه درحال بهینه سازی خود برای آزمون دهندگان و سایر ذیینفعان است. در سال ۲۰۱۶ای آزمون، در ۲۰ کشور برای آزمون دهندگانی که نیاز به ویزای انگلیس داشتند به صورت کامپیوتری برگزار شد.”
آیلتس کامپیوتری چیست و چه مزایایی دارد؟
هم اکنون در بعضی کشورها، آزمونهای آیلتس آکادمیک و جنرال به صورت کامپیوتری در حال برگزاری است و این تسهیلات زیادی را در اختیار شرکت کنندگان آزمون و برگزارکنندگان قرار میدهد. در تمام قسمت های این آزمون کیفیت و اصالت آزمون حفظ شده است.
با وجود آیلتس کامپیوتری، تاریخهای آزمون بیشتری برای داوطلبین در دسترس است و آزمون دهندگان میتوانند زمانی را که راحتتر هستند انتخاب کنند و همچنین نتایج آزمون را طی ۵ تا ۷ روز دریافت خواهند کرد.
نکته ی مهمی که باید قابل توجه شرکت کنندگان آزمون کامپیوتری آیلتس قرار گیرد این است که کارنامه، محتوا، زمانبندی و ساختار آزمون آیلتس و سختی و آسانی آن چه در حالت آزمون کامپیوتری و چه در حالت آزمون کتبی کاملا مثل هم هستند. در آزمون آیلتس کامپیوتری، تنها آزمونها یا مهارتهای شنیداری، خواندن و نوشتاری توسط کامپیوتر گرفته میشود و بخش اسپیکینگ آیلتس همواره به صورت حضوری توسط یک اگزمینر گرفته میشود.
[dideo url=”https://www.dideo.ir/v/yt/J-CrmHDU4-8″]
آیلتس کامپیوتری در کدام کشورها برگزار میشود؟
آیلتس در ۶۴ کشور ذیل به صورت آزمون کامپیوتری هم برگزار میگردد:
- آرژانتین
- ایران
- ارمنستان
- استرالیا
- اتریش
- آذربایجان
- بحرین
- بنگلادش
- برزیل
- بلغارستان
- کامبوج
- کانادا
- شیلی
- کلمبیا
- کرواسی
- چین
- قبرس
- جمهوری چک
- مصر
- فرانسه
- آلمان
- غنا
- یونان
- هنگ کنگ
- مجارستان
- هند
- اندونزی
- ایرلند
- اسرائیل
- ایتالیا
- ژاپن
- اردن
- قزاقستان
- کنیا
- کویت
- لائوس
- لبنان
- لیتوانی
- مالزی
- مکزیک
- میانمار
- نپال
- نیوزیلند
- نیجریه
- مقدونیه شمالی
- عمان
- پاکستان
- پرو
- فیلیپین
- لهستان
- پرتغال
- قطر
- رومانی
- روسیه
- عربستان سعودی
- صربستان
- سنگاپور
- اسلواکی
- آفریقای جنوبی
- کره جنوبی
- اسپانیا
- سری لانکا
- سوئیس
- تایوان، چین
- تایلند
- ترکیه
- ویتنام
- اوکراین
- امارات متحده عربی
- بریتانیا
- ازبکستان
- ایالات متحده
آیا تفاوت یا جزییات هر دو آزمون دقیقا یکسان است؟
پاسخ این سوال هم بله وهم خیر است. دربخش لیسینیگ آزمون کامپیوتر، زمان بندی کمی متفاوتر از آزمون های کاغذی است زیرا که در نوع آزمون کتبی باید پاسخ ها در مدت ۱۰ دقیقه وارد برگه ی جواب شود که این مرحله در هنگام شنیدن مستقیما باید وارد جای خالی شود. در آزمون کامپیوتری تنها دو دقیقه برای چک کردن تمام جواب ها به ما داده می شود.
زمان بندی های بین هر قسمت در آزمون لیسینگ کامپیوتری تمام شبیه به أزمون کاغذی هست.
برای دیدن نمونه های اصلی آزمون می توانید از به روزترین و مورد اطمینان ترین سایت رسمی آیلتس که لینک آن برای شما ارایه شده استفاده کنید و نمونه ی سوالات کامپیوتری را مشاهده کنید.
https://www.ielts.org/about-ielts/ielts-on-computer/sample-test-questions
مهارت های غیر زبانی مورد نیاز در آزمون کامپیوتری آیلتس
یکی از مهم ترین نکاتی که می توان در مورد این آزمون کامپیوتری گوشزد کرد این است که شرکت کنندگان آزمون باید با فضای امتحانات کامپیوتری آشنا باشند و سرعت کار با کامپیوتر و تایپ بالایی داشته باشند. یکی از کارهایی می توانند قبل از آزمون اصلی خود برای ارتقای اعتماد به نفس و نمره ی خود به خود انجام دهند کار زیاد با کامپیوتر و تمرین پشت کامپیوتر است. البته لازم به ذکر است که این تمرینات باید شبیه سازی شود. قبل از آن نیاز است اتوکورکشن برنامه آفیس خود را خاموش کنند زیرا که امکانات آفیس در این امتحان عملی نمی شود.
اگر نمونه سوالاتی برای انجام تست زدن دارید. بهتر است که از حالت کاغذی آن استفاده نکنید و از فایل های پی دی اف آن کتب استفاده کنید و تمرین های خود را با تایپ کردن بر روی فایل پی دی اف انجام دهید. تمرین کردن روزانه ۳ الی ۴ ساعت پشت میز و با یک کامپیوتر میتواند کمی سخت باشد ولی باید بدانید که افرادی باید در این آزمون شرکت کنند که رابطه ی خوبی با کار کردن و انجام کارهای کامپیوتری دارند. برای مثال امتحانات کامپیوتری همیشه ترسناک تر به نظر میرسد زیرا که جدیدتر و فضای متفاوتی دارد. پس باید با کامپیوتر دوست خوبی بود تا در این تست موفق شد.
نویسنده: علی میکائیلی
[/av_textblock]
[/av_one_full]
چه جالب کاش آیلتس کامپیوتری در ایران هم انجام میشد.
اره خیلی خوب میشد
چه جالب کاش آیلتس کامپیوتری در ایران هم انجام میشد.
اره خیلی خوب میشد
سلام
ممنون از مطالب کامل و خوبتون. ادامه بدید
سلام
ممنون از مطالب کامل و خوبتون. ادامه بدید