GENERAL

راهنمای نگارش رزومه انگلیسی و CV انگلیسی

رزومه انگلیسی و cv انگلیسی

متقاضیان پذیرش در دانشگاه‌های معتبر از اهمیت رزومه مطلع هستند. دانشگاه‌های بزرگ به‌دنبال دانشجویانی هستند که می‌توانند با نگاه خلاقانه خود تغییر ایجاد کنند و طرز فکر منفعلانه و راکد یک دانشجو باعث می‌شود پذیرش او تحت‌الشعاع قرار بگیرد. به همین سبب نوشتن یک رزومه انگلیسی و cv انگلیسی صرفا ارائه اطلاعات و پیاده‌ کردن سوابق نیست، بلکه متقاضی باید در ارائه تصویر حرفه‌ای خود خلاقیت به‌خرج داده و به شکلی متفاوت خود را به کارفرما معرفی کند.

 

تعریف رزومه حرفه‌ای چیست؟

رزومه شما انعکاسی از تمام فعالیت‌های حرفه‌ای و سوابق کاریتان است. در رزومه باید هر اطلاعاتی که در مورد شغل و مهارت خود لازم می‌بینید که کارفرما بداند، پیاده شود. یک رزومه آیینه‌ای از تمام تلاش‌ها و زحمات شماست که در طی سال‌های گذشته کسب کرده‌اید. اگر بتوانید در رزومه خود اطلاعات لازم را به شکلی دقیق، منسجم، جزئی و در عین حال خلاقانه و جذاب ارائه کنید، یک امتیاز مثبت دریافت کرده‌اید. نوشتن بیش ‌از حد جزئیات یا ثبت جزئیاتی که در مورد زمینه کاری شما اهمیت چندانی ندارد، ممکن است کسالت‎آور بوده و به کارفرما چنین القا کند که شما فردی کلیشه‌ای و غیر خلاق بوده و نمی‌توانید در فضای کاری خود تفاوت و تحولی ایجاد کنید.

رزومه حرفه‌ای در عین حال که باید منعکس‌کننده حقایق زندگی شما باشد، باید از هر دروغ و یا بزرگ‌نمایی خالی باشد. هر نکته‌ای که مغایرت آن با واقعیت زندگی شما مشخص شود، سبب می‌شود رزومه شما به سرعت رد شده و از ورود به مراحل بعدی محروم شوید. پس بسیار مهم است که بدانید چه نکاتی را به چه شکلی بیان کنید و میزان اهمیت ‌هر نکته‌ای را به دقت بسنجید و گفتار خود را در عین ایجاز، روشن و واضح بیان کنید.

 

رزومه حرفه ای

 

CV چه تفاوتی با رزومه دارد؟

خلاصه ‌بودن در دل مفهوم رزومه جا گرفته ‌است. رزومه را با جزئیات بیهوده طولانی نکنید، زیرا از آن استقبال نخواهد شد. معمولا کارفرمایی که از شما رزومه خواسته است، آمادگی ذهنی جزئیات طولانی را ندارد. اما در ارائه cv داستان فرق می‌کند. در این مرحله تمامی جزئیات تحصیلی و حرفه‌ای و سوابق پژوهشی و تحقیقاتی شما باید به شکل واضح و روشن و دقیق پیاده شود. در مطالعه cv  کارفرما آماده دانستن جزئیات زندگی حرفه‌ای شما هست. پس اگر چنین تقاضایی از شما شده سال‌های گذشته خود را واکاوی کنید و سعی کنید هیچ فعالیتی را از قلم نیندازید.

در نوشتن CV مختصر بودن یک امتیاز محسوب نمی‌شود. اگر در سطح ارشد یا PHD به‌دنبال شغل یا موقعیت تحصیلی و مطالعاتی هستید، CV طولانی‌تری از شما انتظار می‌رود. ثبت جزئیات نیازمند واکاوی و بررسی دقیق مربوط به دوران تحصیلات شماست. هر کار ساده و فعالیت جنبی که داشته‌اید، در صورتی‌که به درستی پیاده شود، می‌تواند یک امتیاز مثبت برای پذیرش شما محسوب بشود.

 

رزومه یا CV؟

در قاره اروپا تفاوتی بین این دو وجود ندارد. و در صورت درخواست ارائه اطلاعات، شما باید کامل‌ترین شکل ممکن را ارائه بدهید. اما در آمریکا رزومه به خلاصه یک صفحه‌ای از مهم‌ترین فعالیت‌های شما اطلاق می‌شود و CV به جزئیات بیشتری نیاز دارد و تمام مقالات و پژوهش‌ها و فعالیت‌های خرد و کلانی را که داشته‌اید، منعکس می‌کند. پس توجه کنید که در تقاضانامه از شما چه چیزی خواسته شده ‌است. CV یک شناخت و مرور کلی بر تمام شخصیت و فعالیت‌های شما است، اما رزومه باید به شکل تخصصی در زمینه همان شغلی نوشته شود که متقاضی آن هستید.

معمولا در آگهی‌های استخدام به این نکته دقت می‌شود که بدانید تقاضای کارفرما از شما CV است یا رزومه. اگر چنین شفافیتی وجود نداشت و احتمال دادید ارسال رزومه‌ای مختصر به درخواستتان لطمه وارد می‌کند و ممکن است کارفرما تفاوت بین این دو را لحاظ نکرده باشد، بهتر است به شواهد و قرائن توجه کنید تا موقعیت خود را به خطر نیندازید. در صورتی‌که تقاضای شما برای یک شغل دانشگاهی و پژوهشی پر می‌شود، CV مد نظر کارفرمای شماست. پس حتی اگر تفاوت این دو لحاظ نشده باشد، اطمینان داشته ‌باشید توجه به جزئیات برای آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. پس CV را انتخاب کرده و ریسک نکنید.

اگر برای دانشگاه یا مدرسه‌ای اروپایی چنین درخواستی داده‌اید، توجه کنید که آن‌ها سوابق شما را به‌طور کامل می‌خواهند. اما در آمریکا فقط اشاره‌ای مختصر به فعالیت‌های شما جای رزومه تلقی می‌شود. پس توجه به این نکته در نوشتن CV یا رزومه بسیار اهمیت دارد که بدانیم برای چه هدفی آن را می‌نویسیم. نوشتن یک رزومه عمومی آسیب بزرگی به تصویر ذهنی که از شما ساخته می‌شود، می‌زند. باید بر اساس هدفی که دنبال می‌کنید رزومه یا CV هدفمندی بنویسید تا کارفرما بتواند درست تشخیص بدهد که شما می‌توانید چه کمکی به او کنید.

 

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی

اگر هدف شما از نوشتن رزومه اپلای برای مهاجرت تحصیلی باشد، باید رزومه خود را به زبان انگلیسی بنویسید. برای این‌که رزومه شما از همان ابتدا رد نشود، باید اصول و قواعدی که در دانشگاه یا موسسه مورد نظرتان لازم است، رعایت کنید و بر اساس قوانین آن منطقه CV یا رزومه را بنویسید. بعد از نوشتن آن وارد مرحله تصحیح می‌شوید و کارشناسان ما به شما کمک می‌کنند تا رزومه خود را بر اساس اصول و قواعدی که لازم است اصلاح نمایید. در ادامه با بلاگ آریام همراه باشید تا شما را با اصول نحوه نوشتن رزومه انگلیسی خوب آشنا کنیم:

 

یکنواخت و خوانا بودن رزومه

در سراسر بدنه رزومه یا cv انگلیسی باید از فونت مناسبی استفاده کنید و تا انتها با همان فونت ادامه دهید. فراموش نکنید که سبک نوشتاری شما در سراسر نامه باید یکسان باشد. مثلا اگر نام شرکت یا نام عنوان شغلی خود را ایتالیک کرده‌اید، باید تا انتها این نکته را رعایت کنید.

 

اشکال گرامری؛ خط قرمز رزومه!

وقتی به‌عنوان متخصص در یک رشته به دنبال پذیرش در یک دانشگاه می‌روید یا قصد دارید در شرکتی استخدام شوید، طبیعی است که توقع بالایی از شما به عنوان فردی باسواد داشته باشند. به همین دلیل هرنوع اشکال گرامری و املایی در نامه شما به هیچ‌وجه توجیه نمی‌شود و سبب می‌شود درخواست شما فورا رد شود.

 

حفظ جلوه‌های ظاهری در رزومه

رزومه شما به مثابه یک آگهی تبلیغاتی است. به همان میزان که در سفارش دادن یک آگهی باید به گرافیک و طراحی اهمیت دهید، در نوشتن رزومه هم باید تلاش خود را به کار گیرید تا کاری شکیل و تمیز ارائه شود. می‌توان برای نوشتن رزومه از اینفوگرافیک‌های جذاب استفاده کرد. البته در نوشتن یک رزومه رسمی باید محتوای متنی بیشتر از محتوای گرافیکی باشد. اما می‌توانید از فرم‌های جذاب و فانتزی هم استفاده کنید؛ در این صورت رزومه شما حالتی غیر رسمی می‌گیرد. سعی کنید محتوای گیرا و جذابی در رزومه بنویسید.

سعی کنید در ساخت رزومه انگلیسی از توانمندی‌ها و مهارت‌های خود بگویید و سوابق تحصیلی درصد کمتری از محتوای نوشتاری شما را در بربگیرد. در یک رزومه انگلیسی کاری شما نهایتا تا دو صفحه فرصت دارید تا مهم‌ترین اطلاعاتی که تمایل دارید از شما به‌عنوان یک متقاضی بدانند، منتقل کنید. اطلاعات آکادمیک در مرحله دوم قرار می‌گیرد. اگر اطلاعات را به صورت جملات کوتاه، شفاف، واضح و مختصر ارائه کنید، ظاهری زیبا و خوانشی چشم‌نواز خواهد داشت.

 

حفظ تفاوت‌های CV و رزومه انگلیسی

همان‌طور که اشاره شد برای گرفتن پذیرش کاری از رزومه استفاده می‌شود و CV به دلیل توضیحات مفصلی که در بر دارد، برای اشتغال در تحصیل یا کارهای پژوهشی مفید است. هریک از این دو مدل تفاوت‌هایی دارند و در جای خود مفید و موثر هستند. اما مهم است که شما برای هر یک از آن‌ها شکل مجزایی را اعمال کنید. مثلا فرم‌های فانتزی و اینفوگرافیک‌های جذاب را در مورد رزومه که معمولا بیشتر از دو صفحه نمی‌شود، می‌توانید استفاده کنید. اما در ساخت cv انگلیسی بیشتر از رنگ‌های سیاه و سفید استفاده می‌کنید و در کمال سادگی آن را ارائه ‌می‌دهید. البته در هردوی اینها هم سوابق شغلی و هم افتخارات علمی و دستاوردهای تحصیلی بیان می‌شود. اما از آنجا که در نوشتن CV اولویت با نمایش اطلاعاتی است که به تحصیلات شما مربوط است، باید ابتدا آن‌ها را بیان کنید. در حالی‌‌که رزومه ابتدا اطلاعات کاری و سوابق شغلی را به کارفرما نشان می‌دهد. رعایت این تفاوت‌های ظاهری اهمیت بسزایی در نگاه کارفرما نسبت به شما دارد.

 

رزومه و cv

 

نحوه نوشتن رزومه انگلیسی

بر اساس نیازی که به رزومه انگلیسی دارید، بخش‌های مختلفی را در آن جای می‌دهید. پس رسیدن به رزومه‌ای که ما به آن نیاز داریم، باید شامل بخش‌هایی باشد که از شما توقع دارند:

 

رزومه با عکس یا بدون عکس؟

از آنجا که رزومه کاری به انگلیسی برای کشورهای خارجی به کار می‌رود، باید به قوانین آن‌ها در مورد رزومه توجه کنید. در برخی کشورها ارائه عکس در رزومه ممنوع است. عکس یک فرد اطلاعات ابتدایی و مهمی را به بیننده می‌دهد. اما همین اطلاعات ممکن است ذهن کارفرما را منحرف کند و جهت‌دهی منفی ایجاد کند. پس به همان اندازه که داشتن عکس در نوشتن رزومه انگلیسی مهم است، دانستن اینکه ارائه عکس از ممنوعیت‌های منطقه مورد نظر شما هست یا نه، اهمیت دارد. در ضمن توجه داشته ‌باشید که CV همچنان باید سادگی خود را حفظ کند و قرار دادن هیچ تصویری در هیچ منطقه‌ای در آن مجاز نیست. طبیعتا وقتی عکسی که اطلاعات شما را منتقل کند مجاز نباشد، اطلاعات دیگر نیز ذکر نمی‌شوند. البته این نکته شامل اطلاعات تماس نمی‌شود.

 

ضرورت نوشتن خلاصه رزومه

یک بخش مهم در نوشتن رزومه انگلیسی، نوشتن خلاصه رزومه است. اگر نتوانید در دو یا سه خط تمام اطلاعات را به شکل مختصر بیان کنید، بخش خلاصه سودمند نخواهد بود. در این بخش فقط به عنوان اقدامات انجام شده، میزان دقیق آن‌ها و ابزارهای مورد استفاده اشاره می‌کنید. البته رزومه تحصیلی شما می‌تواند خلاصه طولانی‌تری داشته باشد. چون اطلاعات بیشتری هم دارد. ولی از آن‌جا که اطلاعات CV زیادتر است، می‎توانید آن‌ها را به شکل لیست توضیح دهید. در این قسمت به هیچ‌وجه از کلمات توصیفی استفاده نمی‌شود و مقادیر به صورت معین و مشخص تبیین می‌شوند.

 

پیشینه شغلی در رزومه انگلیسی

در هنگام نوشتن رزومه کاری باید آخرین شغلی را که به آن اشتغال داشته‌اید، اول بیان کنید و تا اولین شغل پیش بروید. چنان‌چه تعداد مشاغلتان زیاد است، فقط به مواردی اشاره کنید که به شغل مورد نظر شما مرتبط باشد. در رزومه تحصیلی یا CV این محدودیت وجود ندارد و می‌توانید حتی بیشتر از 5 شغل را بنویسید.

 

مدارک تحصیلی در رزومه انگلیسی

در نوشتن رزومه انگلیسی تحصیلی کافی است به دو مدرک اخیر خود و دانشگاه مرتبط با آن‌ها اشاره کنید. اما رزومه کاری تنها با یک مدرک اخیر پر می‌شود. البته در نمونه رزومه انگلیسی تحصیلی تمام جزئیات مربوط به گرفتن مدرک مثل معدل، تاریخ آغاز و اتمام، نام پروژه و … هم باید عنوان شود. هر چقدر در رزومه تحصیلی جزئیات بیشتری را بیان کنید، امتیاز بهتری به دست خواهید آورد.

 

ثبت توانایی‌های فردی در رزومه انگلیسی

صرف مهارت‌های فیزیکی که باعث می‌شوند شما در انجام یک کار زبده باشید، برای کارفرمایان خارجی مهم نیست. البته توانمندی‌های فیزیکی شما از چشم کسی دور نمی‌ماند. اما اگر استعدادهای ذهنی خود را نتوانید به رخ بکشید و از مهارت تعامل و اعتماد به نفس خود پرده برندارید، نمی‌توانید توقع داشته ‌باشید فرمت رزومه انگلیسی شما مورد تحسین کارفرما قرار بگیرد. پس در نگارش توانایی‌های خود هم در جنبه‌های درونی و استعدادهای نرم خود مانور دهید و هم توانایی‌ها خود را در کارهای سخت نشان دهید.

 

توانایی فردی در رزومه

 

گواهی‌های (certificate) معتبر در رزومه انگلیسی

یک رزومه کاری به کارفرمای شما نشان می‌دهد کارمند او چقدر به دنبال رشد و پیشرفت در فضای کاری خودش بوده است. پس خالی ‌بودن سال‌های زندگی شما از مشاغل معتبر علامت خوبی برای کارفرما نیست. تلاش کنید این خلأ را با اخذ گواهینامه‌های معتبر و مرتبط با فضای کاری خود پر کنید. زیرا باعث می‌شود کارفرما نگاه مثبتی به شما داشته باشد.

 

معرفی توسط افراد معتبر در رزومه انگلیسی

رزومه‌های داخلی این بخش را از شما نمی‌خواهند اما در هر دو نوع رزومه کاری و تحصیلی انگلیسی باید معرفی شخصیت خود را به اساتید مطرحی که شما را می‌شناسند و اطلاعات کافی در مورد زندگی و مهارتتان دارند، لینک کنید. رزومه کاری با رضایت‌نامه از جانب مدیر پر شده و آدرس و اطلاعات مختصر او نیز ذکر می‌شود.

 

انتخاب CV یا رزومه گامی مهم برای آینده شما

کسی که مایل است برای پیدا کردن شغل یا پذیرش در دانشگاه‌های خارجی اقدام کند، باید در ابتدا یک رزومه یا CV دقیق تهیه کند. تفاوت رزومه و CV انگلیسی در کابرد آن‌هاست. نمونه CV انگلیسی  فقط برای پذیرش تحصیلی به کار می‌رود و با اطلاعات جزئی و دقیق تحصیلی شما پر می‌شود. اما رزومه می‌تواند برای پذیرش کاری هم مفید باشد و مختصرتر از CV نوشته می‌شود. نوشتن یک رزومه انگلیسی به شما در پذیرش بسیار کمک می‌کند. با استفاده از نکاتی که در بلاگ آریام مطرح می‌شود در این زمینه که رزومه چیست و چگونه یک رزومه آکادمیک خوب بنویسیم، اطلاعات مفیدی به دست آورید.

 

سوالات متداول

تفاوت بین CV  و رزومه چیست؟

CV انگلیسی بسیار مفصل و دقیق است. جزئیاتی چون افتخارات تحصیلی و حتی کنفرانس‌های مهم شما را در بر می‌گیرد. صرفا برای پذیرش تحصیلی یا مشاغل مرتبط با پژوهش و تدریس به‌کار می‌رود و تنها به شکل رسمی و ساده نوشته می‌شود. اما رزومه مختصر است و کلیات مهم را نشان می‌دهد، برای پذیرش کاری چاره ساز است و می‌توان با اینفوگرافیک آن را تنظیم کرد.

 

چطور می‌توان از یک رزومه انگلیسی امتیاز خوبی گرفت؟

اشاره صرف به مهارت‌های سخت، شما را به عنوان شخصیتی تک‌بعدی معرفی خواهد ساخت. سعی کنید خود را فردی منعطف، اجتماعی، معتمد به نفس و دارای کنترل درونی نشان بدهید. اگر در رزومه یا CV خود این نکات را بنویسید، بازخورد مثبتی دریافت خواهید کرد.

 

چند درصد از اطلاعات زندگی ما در رزومه انگلیسی پیاده می‌شود؟

بستگی به هدف شما از نوشتن رزومه دارد. در نوشتن CV باید اکثر جزئیات مهم ذکر شود. اگر رزومه شما هم برای کاری نوشته می‌شود که مرتبط با تدریس و پژوهش است، از ذکر جزئیات غافل نشوید اما ارائه مطالبی که ربطی به شغل مورد نظر شما ندارد، مغایر با رزومه انگلیسی شما خواهد بود.

دیدگاهی در مورد “راهنمای نگارش رزومه انگلیسی و CV انگلیسی

  1. فرهوش گفت:

    عالی و حرفه ای

  2. فرهوش گفت:

    عالی و حرفه ای

  3. مجتبی گفت:

    با سلام فرستادن رزومه واسه یه شرکت خارجی .کدوم رزومه رو شما پیشنهاد میکنید

    1. کالج آریام گفت:

      ساختار نمونه قابل ویرایش موجود در این مطلب یک ساختار استاندارد برای شما می باشد که با دانلود و ویرایش آن می توانید رزومه خود را طراحی بر آن اساس ایجاد کنید. البته می توانید با خلاقیت بیشتر ظاهر گرافیکی مناسبی بنا بر نوع موقعیت درخواستی طراحی کنید تا تاثیر بیشتر بروی کارفرما داشته باشید.

      1. مجتبی گفت:

        چرا ترجمه فارسی رزومه مهارت محور وجود نداره

    2. سهیل میرزاپور گفت:

      احسنت! کمک من جواب همین سؤاله! و البته دریافت رزومه خام مربوطه.

  4. مجتبی گفت:

    با سلام فرستادن رزومه واسه یه شرکت خارجی .کدوم رزومه رو شما پیشنهاد میکنید

    1. کالج آریام گفت:

      ساختار نمونه قابل ویرایش موجود در این مطلب یک ساختار استاندارد برای شما می باشد که با دانلود و ویرایش آن می توانید رزومه خود را طراحی بر آن اساس ایجاد کنید. البته می توانید با خلاقیت بیشتر ظاهر گرافیکی مناسبی بنا بر نوع موقعیت درخواستی طراحی کنید تا تاثیر بیشتر بروی کارفرما داشته باشید.

      1. مجتبی گفت:

        چرا ترجمه فارسی رزومه مهارت محور وجود نداره

  5. مجتبی گفت:

    سلام چرا قالب رزومه مهارت محور رو نمیشه دانلود کرد ۲- چرا ترجمه لاتین رزومه ها وجود نداره

  6. مجتبی گفت:

    سلام چرا قالب رزومه مهارت محور رو نمیشه دانلود کرد ۲- چرا ترجمه لاتین رزومه ها وجود نداره

  7. مجتبی گفت:

    چرا ترجمه فارسی رزومه مهارت محور وجود نداره

  8. مجتبی گفت:

    چرا ترجمه فارسی رزومه مهارت محور وجود نداره

  9. نیما زهفروش گفت:

    نهایت سپاس و قدردانی را از ارائه مطالب بسیار مفید و ارزشمند را دارم.

  10. نیما زهفروش گفت:

    نهایت سپاس و قدردانی را از ارائه مطالب بسیار مفید و ارزشمند را دارم.

  11. sara گفت:

    سلام اگر در سی وی تحصیلی مقاله ای داریم که در انتظار اکسپت هستیم, چگونه باید آن را در سی وی ذکر کنیم؟

    1. زینب سلطانی گفت:

      با سلام.

      بسته به ظاهر و ساختار رزومه خود میتوانید، از روش‌های زیر استفاده کنید:
      PENDING PUBLICATIONS
      Journal Article(s)
      ۱٫ Author, A. A., Author, B. B., & Author, C. C. Manuscript tile.
      Journal Volume(Issue), Inclusive Page numbers. STATUS
      Abstract(s)
      ۱٫ Author, A. A., Author, B. B., & Author, C. C. Manuscript tile.
      Journal Volume(Issue), Inclusive Page numbers. STATUS

      و یا

      unpublished publications
      Student, A., and Professor, B. (2013). The relationship between stress and aggression
      in junior level hockey players. Unpublished manuscript, Department of
      Psychology, Brock University, St. Catharines, Canada.

  12. sara گفت:

    سلام اگر در سی وی تحصیلی مقاله ای داریم که در انتظار اکسپت هستیم, چگونه باید آن را در سی وی ذکر کنیم؟

    1. زینب سلطانی گفت:

      با سلام.

      بسته به ظاهر و ساختار رزومه خود میتوانید، از روش‌های زیر استفاده کنید:
      PENDING PUBLICATIONS
      Journal Article(s)
      ۱٫ Author, A. A., Author, B. B., & Author, C. C. Manuscript tile.
      Journal Volume(Issue), Inclusive Page numbers. STATUS
      Abstract(s)
      ۱٫ Author, A. A., Author, B. B., & Author, C. C. Manuscript tile.
      Journal Volume(Issue), Inclusive Page numbers. STATUS

      و یا

      unpublished publications
      Student, A., and Professor, B. (2013). The relationship between stress and aggression
      in junior level hockey players. Unpublished manuscript, Department of
      Psychology, Brock University, St. Catharines, Canada.

  13. بهنام گفت:

    سلام، اگه ممکنه یک نمونه رزومه انگلیسی برای کار در رابطه با کارشناسی بیهوشی در سایت بگذارید. ممنون

  14. بهنام گفت:

    سلام، اگه ممکنه یک نمونه رزومه انگلیسی برای کار در رابطه با کارشناسی بیهوشی در سایت بگذارید. ممنون

  15. فرامرز گفت:

    بسیار عالی و جامع ، مرسی

  16. فرامرز گفت:

    بسیار عالی و جامع ، مرسی

  17. میترا گفت:

    سلام وقت بخیر .من رزومه ای برای تدریس زبان انگلیسی تو یه آموزشگاه میخوام.این رزومه با رزمه فارسی برای تدریس فرق میکنه؟
    میشه نمونه ای بذارین.ممنون

  18. میترا گفت:

    سلام وقت بخیر .من رزومه ای برای تدریس زبان انگلیسی تو یه آموزشگاه میخوام.این رزومه با رزمه فارسی برای تدریس فرق میکنه؟
    میشه نمونه ای بذارین.ممنون

  19. علی اکبرکاتبی گفت:

    بسیارعالیست

  20. علی اکبرکاتبی گفت:

    بسیارعالیست

  21. طراحی سایت مشهد گفت:

    ممنون خیلی خوب بود

  22. طراحی سایت مشهد گفت:

    ممنون خیلی خوب بود

  23. مونا گفت:

    شما رزومه مینویسید؟

    1. کالج آریام گفت:

      خیر دوست عزیز

  24. مونا گفت:

    شما رزومه مینویسید؟

    1. کالج آریام گفت:

      خیر دوست عزیز

  25. حمید راد گفت:

    ممنون از راهنمایی و اطلاعات مفیدتون

  26. حمید راد گفت:

    ممنون از راهنمایی و اطلاعات مفیدتون

  27. طراحی سایت فروشگاهی گفت:

    سلام
    واااااییی چقدر دنبال همچین مطلبی بودم … دستتون درد نکنه

  28. طراحی سایت فروشگاهی گفت:

    سلام
    واااااییی چقدر دنبال همچین مطلبی بودم … دستتون درد نکنه

  29. رضا گفت:

    دستتون درد نکنه
    خیلی عالی بود
    آرزوی سلامتی و سعادت براتون دارم

  30. رضا گفت:

    دستتون درد نکنه
    خیلی عالی بود
    آرزوی سلامتی و سعادت براتون دارم

    1. کالج آریام گفت:

      درود بر شما
      ممنون، موفق باشید

  31. javad گفت:

    واقعا عالی و مفید بود

  32. javad گفت:

    واقعا عالی و مفید بود

  33. مسعود گفت:

    ممنون از زحمات شما

    1. کالج آریام گفت:

      سپاس از همراهی شما

  34. کالج آریام گفت:

    سپاس از همراهی شما

  35. زهرا بهرامی گفت:

    درود بر شما .متشکرم

  36. زهرا بهرامی گفت:

    درود بر شما .متشکرم

  37. sudn گفت:

    سلام ممنون و تشکر از مطالب بسیار مفیدی که ارائه دادین

    1. کالج آریام گفت:

      سلام
      خوشحالیم که قابل استفاده بود براتون

  38. sudn گفت:

    سلام ممنون و تشکر از مطالب بسیار مفیدی که ارائه دادین

    1. کالج آریام گفت:

      سلام
      خوشحالیم که قابل استفاده بود براتون

  39. Mahdi گفت:

    از مطالب بسیار مفیدتون سپاسگزارم. قراردادن نمونه رزومه با فرمت ورد نشان حرفه ای بودن و دید باز شماست. بازهم ممنونم

    1. کالج آریام گفت:

      درود بر شما
      خوشحالیم که مفید واقع شد

  40. مرضیه گفت:

    درود وقتتون بخیر باشه جناب منصوری.
    سوالی داشتم از خدمتتون.
    من تحصیلاتم تا مقطع پیش دانشگاهی هست و پذیرش کالج CDI رو گرفتم,دارم مدارک رو برای ویزا جمع آوری میکنم.
    میخواستم بدونم CV من باید چه ویژگیهایی داشته باشه؟
    چون تحصیلات و مقالات آکادمیک ندارم و فقط ترجیحا کار کردم باید تواناییهای شغلیم رو فقط در CV ذکر کنم؟
    با تشکر

    1. mohsenmh گفت:

      درود.بله، نوشتن cv نیازمند وارد کردن اطلاعات بیشتر از سوابق کاری خود و همچنین مدارک و توانایی‌های فردی شما هست.ولی قطعا موقع مطالعه cv شما این رو هم در نظر می‌گیرن که شما با توجه به سنتون، سوابق زیادی جهت ارائه ندارید.

  41. محمد گفت:

    ممنون از اینکه اطلاعات خودتون را با دیگران به اشتراک گذاشتید و وسیله خیری برای دیگران شدید.
    خداوند عجرتان دهد.

  42. محمد گفت:

    ممنون از سخاوتتون

  43. کاوه بهنیا گفت:

    ممنون
    خیلی خوب و مفید بود

  44. المیرا گفت:

    بسیار عالی ممنون

  45. جواد جهان آرا گفت:

    سپاسگزارم

  46. محسن گفت:

    ممنونم لطف کردید

  47. ندا گفت:

    عالی بود ممنون از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *